Allround Logistiek Medewerker

Solliciteer nu

Logistiek (allround) Medewerkers

Ben jij klaar om onze Boerschappen-familie te komen versterken als een Allround Logistiek Medewerker? We zijn op zoek naar enthousiaste teamspelers zoals jij (24 tot 32 uur per week) in het bruisende Breda! 

Part-time · Breda

Wat ga je doen bij ons?

Als Allround Logistiek Medewerker ben jij een echte duizendpoot. Je haalt producten op bij onze boeren, werkt samen met een geweldig leuk team om pakketten in te pakken. En raad eens? In de namiddag en vroege avond mag jij schitteren op onze Pick Up Points en onze klanten verwelkomen met jouw stralende persoonlijkheid. Wie had gedacht dat een logistieke rol zo divers kon zijn? Bij Boerschappen krijg je alle kansen! 

Je werkt voornamelijk op onze locatie aan de Leursebaan 262 in Breda of cruisend door de regio in onze mooie comfortabele bestelbussen.

Maar er is meer. We willen dat je je hier thuis voelt. Daarom hebben we de lekkerste lunches voor je klaarstaan tegen een kleine vergoeding. Want laten we eerlijk zijn, liefde gaat door de maag, toch?


Wie ben jij?

Wij zoeken een vrolijke collega die enthousiast, klantvriendelijk en representatief is, want jij bent ons visitekaartje! Je woont in Breda of in de omgeving en hebt een rijbewijs B op zak. Ervaring met het rijden in een bestelbus (zoals een Sprinter) is een pre. Flexibiliteit, nauwkeurigheid en proactief zijn jouw tweede natuur. Jij behoudt het overzicht, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en tilt zonder problemen kratten. Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook een topper in teamverband. 

Ben jij ook nog eens dol op gezonde voeding, koken en beschik je over veel productkennis? Dat zou geweldig zijn maar het is zeker geen vereiste. Als je al ervaring hebt in de logistiek, dan is dat helemaal geweldig, want dan kun je meteen zelfstandig aan de slag. Misschien wil en kun jij zelfs het voortouw nemen binnen ons team en/of heb je de ambitie om meer taken op je te nemen en jezelf binnen Boerschappen te ontwikkelen tot Allrounder Plus.  Herken jij jezelf in dit profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer snel!

Geen rijbewijs? No worries! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om als inpakker logistiek bij ons aan de slag te gaan.

Wat bieden wij jou?

We hebben een tijdelijk contract voor je klaarliggen van 12 maanden. Als je dat succesvol doorloopt, kun je daarna nog twee keer een contract van 12 maanden verdienen. En als jij echt een topper bent, behoort zelfs een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden! Je salaris bedraagt ongeveer €13,50 per uur (exclusief vakantietoeslag) als je 21 jaar of ouder bent. Ook krijg je recht op 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. En niet te vergeten, je doet mee aan ons pensioenplan. Oh, en als extraatje krijg je korting op een Boerschappen Box! Én nog iets om naar uit te kijken: onze legendarische borrels.

Solliciteer

Wil jij ons geweldige team komen versterken als Allround Logistiek Medewerker? Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!


P.S. We houden niet van acquisitie, dus alsjeblieft geen telefoontjes hierover.