Allround Logistiek Medewerker

Solliciteer nu

Logistiek (allround) Medewerkers

Ben jij klaar om onze Boerschappen-familie te komen versterken als een Allround Logistiek Medewerker? We zijn op zoek naar enthousiaste teamspelers zoals jij (vanaf 16 tot 32 uur per week) in Breda! 

Part-time · Breda

Wat ga je doen bij ons?

Ben jij op zoek naar een dynamische rol waarin je jouw logistieke vaardigheden kunt benutten en tegelijkertijd actief kunt bijdragen aan het inpakproces? Dan is dit jouw kans!

Als Allround Logistiek Medewerker ben je een essentieel onderdeel van ons team. Je bent verantwoordelijk voor het correct verwerken van de orders en vervolgens speel je een actieve rol in het inpakken van de boxen in onze gekoelde ruimte, waarbij je samenwerkt met een gemotiveerd team. Daarnaast voer je diverse logistieke taken uit in ons warehouse, zoals het controleren van producten, het voorbereiden van orders en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je werkt voornamelijk op onze locatie aan de Leursebaan 262 in Breda.

Maar er is meer. We willen dat je je hier thuis voelt. Daarom hebben we de lekkerste lunches voor je klaarstaan tegen een kleine vergoeding. Want laten we eerlijk zijn, liefde gaat door de maag, toch?


Wie ben jij?

Wij zoeken een vrolijke collega die enthousiast en nauwkeurig werkt. Je woont in Breda of in de omgeving en hebt een rijbewijs B op zak. Ervaring met het rijden in een bestelbus (zoals een Sprinter) is een pré. Flexibiliteit en proactief zijn jouw tweede natuur. Jij behoudt het overzicht, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt graag zelfstandig, maar bent ook een echte teamspeler. 

Ervaring in een logistieke of inpakfunctie is een pré, maar geen vereiste. We staan open voor gemotiveerde kandidaten die bereid zijn te leren. Je bent fysiek in staat om te werken in een gekoelde omgeving.

Als je al ervaring hebt in de logistiek, dan is dat helemaal geweldig. Misschien wil en kun jij zelfs al snel het voortouw nemen binnen ons team en/of heb je de ambitie om meer taken op je te nemen en jezelf binnen Boerschappen te ontwikkelen tot Allrounder Plus. 

Herken jij jezelf in dit profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer snel!

Geen rijbewijs? No worries! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om als inpakker logistiek bij ons aan de slag te gaan.

Wat bieden wij jou?

We hebben een tijdelijk contract voor je klaarliggen van 12 maanden. Als je dat succesvol doorloopt, kun je daarna nog twee keer een contract van 12 maanden verdienen. En als jij echt een topper bent, behoort zelfs een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden! Je salaris bedraagt €2477,76 bruto op basis van 40 uur (€14,29 per uur, exclusief de toeslag van vakantiegeld en vakantiedagen) als je 21 jaar of ouder bent. Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar, op basis van een fulltime dienstverband. En niet te vergeten, je doet mee aan ons pensioenplan. Oh, en als extraatje krijg je korting op een Boerschappen Box! Én nog iets om naar uit te kijken: onze legendarische borrels.

Solliciteer

Wil jij ons geweldige team komen versterken als Allround Logistiek Medewerker? Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!


P.S. We houden niet van acquisitie, dus alsjeblieft geen telefoontjes hierover.