Business Development Manager

Solliciteer nu

Business Development Manager

Bij Boerschappen zijn we op zoek naar een Business Development Manager om ons team te komen versterken.
Full-time · Breda

Over ons

Boerschappen staat bekend als dé leverancier van de meest smaakvolle boodschappenbox in Nederland. Wij staan bekend om onze korte keten; binnen 24 uur van boer tot bord met producten van héle hoge kwaliteit. Nadat we de producten bij onze boeren hebben opgehaald, verpakt hebben per type box, inclusief recepten, inspirerende verhalen van onze boeren en doordrenkt met liefde van iedereen die eraan heeft bijgedragen, leveren wij de boxen aan onze klanten door heel Nederland. We ondersteunen onze boeren met eerlijke prijzen en helpen onze klanten om gezond en lekker met het seizoen mee te koken. Boerschappen heeft een duidelijke missie: "Voeding die voedt, uit een keten die deugt."


Maar Boerschappen maakt niet alleen boodschappenboxen voor particulieren. Ook leveren we foodconcepten aan bedrijven, overheden, woongroepen, zorginstellingen en onderwijs. Zo realiseerden we al een flink aantal succesvolle projecten voor het Nederlandse midden- en grootbedrijf.  Dit varieert tussen maaltijdboxen, cadeaupakketten en foodconcepten, maar er liggen nog veel meer kansen. En hiervoor zoeken we jou! Samen met ons ga je het B2B-segment laten groeien en toffe concepten/producten aan meer klanten leveren!

Over de rol

Als Business Development Manager ben jij een sleutelpersoon in het verder uitbouwen van ons B2B-klantensegment. Je gaat actief en systematisch aan de slag met de founders om bestaande accounts en nieuwe accounts verder te ontwikkelen. Je weet deze vanuit de unieke Boerschappen-mindset om te zetten naar trouwe accounts, die vervolgens door jou warm en actief worden onderhouden. Je identificeert trends, marktontwikkelingen en nieuwe afzetmarkten voor jouw klantensegment en ontwikkelt strategische (lange termijn) en tactische (komende maanden) commerciële planningen. Jij hebt eigenlijk altijd wel een idee of initiatief dat naadloos aansluit op de wensen van de klant én onze Boerschappen signatuur draagt. Tevens ben jij eindverantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het gehele sales en aftersales traject. 

Het opvolgen van geïdentificeerde leads neem jij volledig in handen; je leidt Boerschappen naar succes in deze salestrajecten. Gedurende implementatie, go-live en post-go-live volg je klanten op, zorgend dat hun zorgen gekend zijn en duurzame oplossingen worden gebouwd in samenwerking met het implementatie- en support-team. 

Je werkt concepten uit en overziet alle stappen die nodig zijn om tot een sexy voorstel, waar onze klanten blij van worden, te komen.  Je zorgt dat je met de klant tot deals komt en met het team van Boerschappen duidelijke afspraken maakt over implementatie en opvolging. Samen met de klant en interne teams zoek je steeds naar duurzame en schaalbare oplossingen. Daarnaast onderhoud je nauwe relaties met key-accounts, zowel bestaande als nieuwe stakeholders. Jij laat geen kans onbenut om het Boerschappen-concept uit te dragen en maakt het indien mogelijk nog toffer. Met jouw inzet en toewijding draag je bij aan de verdere groei en succes van Boerschappen binnen de B2B-markt. Altijd ben jij op zoek naar verbindingen en creëert op die manier win - win situaties met een tof lekker, lokaal en puur eindresultaat!

Over jou

Wij zoeken een echte netwerker. Iemand die leeft in de wereld van Food en deze op zijn duimpje kent. Een ondernemende bruggenbouwer die kansen ziet, snel schakelt én het visitekaartje is van Boerschappen. Je bent sociaal en communicatief vaardig, zelfstandig, planmatig, commercieel handig en zeer professioneel. Je hebt affiniteit met eerlijke, pure, lokale producten, jij draagt uit waar Boerschappen voor staat. Om in aanmerking te komen voor deze functie is het belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt in een vergelijkbare functie. Je hebt al enige werkervaring en staat te springen om een volgende stap in jouw loopbaan te maken.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie in een groeiend bedrijf, waar je in een fijn team vanuit je kracht en kwaliteiten kunt werken en je bij kunt dragen aan een geweldige missie! 

Als jij, wij én onze klanten blij met elkaar zijn, blijven we natuurlijk het liefste voor onbepaalde tijd samenwerken. Het salaris is marktconform en je kunt deelnemen aan onze pensioenvoorziening. Als extraatje krijg je ook korting op een Boerschappen Box en natuurlijk proef je elke dag heel veel lekkers, direct van de boer. Je werkt vanuit ons kantoor in Breda samen met ons hechte team waar we trots op zijn!


Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Business Development Manager? Dan horen we graag van je!