Customer Service Specialist

Solliciteer nu

Customer Service Specialist

Bij Boerschappen zijn we op zoek naar een Customer Service Specialist om ons team te komen versterken.

32 uur · Breda

Over ons

Boerschappen staat bekend als dé leverancier van de meest smaakvolle boodschappenbox in Nederland. Wij staan bekend om onze korte keten; binnen 24 uur van boer tot bord met producten van héle hoge kwaliteit. Nadat we de producten bij onze boeren hebben opgehaald, verpakt hebben per type box, inclusief recepten, inspirerende verhalen van onze boeren en doordrenkt met liefde van iedereen die eraan heeft bijgedragen, leveren wij de boxen aan onze klanten door heel Nederland. We ondersteunen onze boeren met eerlijke prijzen en helpen onze klanten om gezond en lekker met het seizoen mee te koken. Boerschappen heeft een duidelijke missie: 

"Voeding die voedt, uit een keten die deugt."

Over de rol

Onze klanten zijn bij jou in de allerbeste handen! Je bent dé stem van Boerschappen naar onze klanten, die vragen of problemen bij je melden en je helpt ze vriendelijk en snel naar een oplossing, zodat ze altijd met een glimlach aan ons denken. Je snapt wat daarin belangrijk is, zorgt intern voor tijdige signalering op issues en doet suggesties voor oplossingen.

Ook denk je mee op verbetering van onze service, diensten en de interne processen, zodat wij steeds beter worden en de ervaring van de klant met Boerschappen als uitstekend wordt ervaren. Klanttevredenheid en klantbehoud zijn jouw belangrijkste verantwoordelijkheden en je hebt zin om hierin proactief projecten te gaan opzetten en dragen.

Je staat mensen per telefoon en mail persoonlijk ter woord en ondanks dat mensen je gezicht niet zien ben je toch representatief en één van onze belangrijkste ambassadeurs; je zorgt voor een hoog level van customer service waar iedereen (ook wijzelf) blij van wordt. Online zorg je dat je de communicatie met onze klanten op onze kanalen goed monitort en actief van een Boerschappen-waardige reactie voorziet.


Over jou

  • ‘Klantvriendelijk’ is jouw middle name! Jij kunt je als geen ander verplaatsen in de ervaring van de klant; je kunt goed luisteren, stelt de juiste vragen en bent een kei in communiceren.

  • Je communicatie is keurig en foutloos en je bent in staat om onze ‘tone of voice’ goed over te nemen in de antwoorden naar onze klanten toe. 

  • Je hebt een positieve levenshouding en bent zowel constructief als pro-actief in het signaleren en oplossen van problemen. Je stopt pas als het helemaal gedaan is; we kunnen je een echte doorpakker noemen!

  • Je bent digitaal handig, vooral met customer service tools en je vindt het leuk je te verdiepen in (technische) mogelijkheden en vernieuwingen die ons helpen om onze klanten nóg beter te woord te kunnen staan.

  • Je bent stressbestendig, flexibel en kunt uitstekend zelfstandig werken en overzicht houden (door o.a. de juiste prioriteiten te stellen). Hierdoor ga je uitdagingen niet uit de weg.

  • Je neemt minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring mee en hebt er zin in om deze ervaring én deze rol verder uit te bouwen.

  • Je Engels is (bijna) net zo goed als je Nederlands (voertaal intern en naar onze klanten is overwegend Nederlands, maar we willen ook onze Engels sprekende klanten een klinkend antwoord kunnen geven.)

Wat we bieden

Een uitdagende functie in een groeiend bedrijf, waar je in een fijn team vanuit je kwaliteiten kunt werken en kunt bijdragen aan een geweldige missie!

Er ligt een tijdelijk contract van 12 maanden voor je klaar. Als je dit succesvol doorloopt, kun je twee keer een contract van 12 maanden krijgen en als jij, wij én onze klanten blij met elkaar zijn, blijven we natuurlijk het liefste voor onbepaalde tijd samenwerken. Het salaris is marktconform en je kunt deelnemen aan onze pensioenvoorziening. Als extraatje krijg je ook korting op een Boerschappen Box en natuurlijk proef je elke dag heel veel lekkers, direct van de boer. Je werkt vanuit ons kantoor in Breda.

Let op: we zijn niet geïnteresseerd in ZZP-samenwerkingen, omdat we trots zijn op ons hechte team!

Solliciteer

Is deze functie en het profiel op jouw lijf geschreven? Dan horen we graag van je!!