Head of Tech

Solliciteer nu

Head of Tech

Bij Boerschappen zijn we op zoek naar een Head of Tech om ons team te komen versterken.

32-40 uur · Breda


Full-time / Part-time · Breda

Boerschappen staat bekend als dé leverancier van de meest smaakvolle boodschappenbox in Nederland. Wij staan bekend om onze korte keten; binnen 24 uur van boer tot bord met producten van héle hoge kwaliteit. Nadat we de producten bij onze boeren hebben opgehaald, verpakt hebben per type box, inclusief recepten, inspirerende verhalen van onze boeren en doordrenkt met liefde van iedereen die eraan heeft bijgedragen, leveren wij de boxen aan onze klanten door heel Nederland. We ondersteunen onze boeren met eerlijke prijzen en helpen onze klanten om gezond en lekker met het seizoen mee te koken. Boerschappen heeft een duidelijke missie: "Voeding die voedt, uit een keten die deugt."


Jouw Rol

Als Hoofd Technologie help je ons bouwen aan de toekomst. Voor jouw afdeling betekent dit dat je een eigen team gaat opzetten om het volledig technisch beheer in eigen handen te gaan krijgen en doorontwikkeling van het technisch landschap (met partners) te realiseren. We willen graag de technologie beter voor ons laten werken; slimmer en moderner dan nu, met mogelijke doorontwikkeling, bijvoorbeeld door benutting van meer data en AI. Jij bent hierin de sterspeler die ons naar de Champions League gaat brengen!

Jouw ervaring en kennis is dus van essentieel belang om technologische vooruitgang te stimuleren, best practices in software-ontwikkeling te bevorderen en een robuuste IT-infrastructuur te waarborgen. Je zet in en buiten je team een cultuur neer waarin wordt samengewerkt aan het continu verbeteren van het technische landschap, met als doel innovatie te versnellen, ons verder te brengen met slimme technologie en de allerbeste klantervaring neer te zetten.

Je bent eindverantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en bijsturen van de technische visie en strategie van de organisatie. Daarbij stem je de software-ontwikkelingsinitiatieven af op organisatiedoelen en verdiep je je doorlopend in nieuwe, voor ons toepasbare mogelijkheden. Je neemt de leiding in het doorontwikkelen van onze technologie en implementeert MVP’s, verbeterstappen, en optimalisaties.

Een andere duidelijke verantwoordelijkheid ligt bij ons technische landschap: je zorgt daarbij voor goede performance, systeem- betrouwbaarheid, security en uptime. Je houdt toezicht op operationele aspecten van de software-ontwikkelingsfunctie en stuurt ook onze technische partners op het beste resultaat. 

Tot slot draag je de eindverantwoordelijkheid voor het IT-budget, van bewaking en forecast van uitgaven tot budgettering en onderhandelingen met leveranciers en partners; je zoekt hierbij altijd naar optimalisaties, betrouwbare samenwerkingen en kostenefficiëntie. Als Lead van de afdeling ben je tevens sparringpartner voor de directie en andere afdelingshoofden.


Over jou

Je hebt een stevige theoretische achtergrond en veel praktijkervaring. Je bent breed technologisch onderlegd en hebt je strepen reeds verdiend in verschillende technologische domeinen (als bijvoorbeeld ontwikkelaar of eigenaar), van strategie tot hands-on implementaties. Je schakelt moeiteloos tussen strategie en praktische oplossingen. Ook heb je een goed begrip van data-analyse en data-engineering en kun je omgaan met front-end en back-end technologieën. 

Wat betreft de front-end, weet je je weg in web, web apps, native apps. Aan de back-end, heb je pragmatische kennis en ervaring in verschillende tech stacks.Tevens begrijp je het belang van security en AVG in een technologische omgeving. Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt desgewenst zelf mee-ontwikkelen indien nodig.

Je hoeft geen product owner ervaring te hebben, maar we verwachten wel een goed begrip van deze rol en de eisen; je weet wat erbij komt kijken. Als je al ervaring hebt met leidinggeven, dan is dat een groot plusplunt! Tot slot weet jij je vloeiend te bewegen in een dynamische scale-up omgeving, kun je flexibel zijn waar nodig, maar houd je solide koers met je team.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie in een groeiend bedrijf, waar je in een fijn team vanuit je kracht en kwaliteiten kunt werken en je bij kunt dragen aan een geweldige missie! 

Als jij, wij én onze klanten blij met elkaar zijn, blijven we natuurlijk het liefste voor onbepaalde tijd samenwerken. Het salaris is marktconform en je kunt deelnemen aan onze pensioenvoorziening. Als extraatje krijg je ook korting op een Boerschappen Box en natuurlijk proef je elke dag heel veel lekkers, direct van de boer. Je werkt vanuit ons kantoor in Breda samen met ons hechte team waar we trots op zijn!