HR Lead

Solliciteer nu

HR Lead

Bij Boerschappen zijn we op zoek naar een ervaren HR Lead om ons team te komen versterken voor circa 24 uur per week.

Part-time · Breda

Boerschappen staat bekend als dé leverancier van de meest smaakvolle boodschappenbox in Nederland. Wij staan bekend om onze korte keten; binnen 24 uur van boer tot bord met producten van héle hoge kwaliteit. Nadat we de producten bij onze boeren hebben opgehaald, verpakt hebben per type box, inclusief recepten, inspirerende verhalen van onze boeren en doordrenkt met liefde van iedereen die eraan heeft bijgedragen, leveren wij de boxen aan onze klanten door heel Nederland. We ondersteunen onze boeren met eerlijke prijzen en helpen onze klanten om gezond en lekker met het seizoen mee te koken. Boerschappen heeft een duidelijke missie: "Voeding die voedt, uit een keten die deugt."


Over de rol

We zijn als bedrijf hard aan het groeien; niet alleen met onze diensten en producten, maar ook intern met mensen en processen. Om deze groei te leiden en onze organisatie én het HR team verder uit te bouwen, zoeken we een Hoofd HR. 

Met jouw ervaring en kennis breng jij HR binnen onze organisatie naar een hoger niveau; je zorgt, op een pragmatische manier en passend bij de cultuur van Boerschappen, voor professionalisering en optimalisering. Je brengt structuur en zorgt, met een duidelijk dashboard, voor inzichtelijke KPI’s waar je strak op stuurt.

Je bent een inspirerende leidinggevende en vraagbaak voor je (momenteel twee) teamleden, maar treedt ook (gevraagd en ongevraagd) op als partner voor directie en andere leidinggevenden. Je bent eindverantwoordelijke voor het opstellen, uitvoeren en bijsturen van budget, visie, strategie en beleid op het gebied van personeel van de organisatie en zorgt dat we in de pas blijven lopen met wat er in de wet en in de arbeidsmarkt gebeurt.

Samen met de Finance afdeling houdt jij alle kosten rondom HR onder controle, zorg je dat je afdeling tijdig en correct de salarismutaties verzorgt en draag je bij aan een duidelijke financiële rapportage. Je bent sterk in strategische personeelsplanning en helpt om de juiste beslissingen te nemen voor de toekomst. Voor de uitbestede diensten zoek je sterke samenwerkingen en stuur je kostenbewust de externe partners op het beste resultaat voor onze organisatie.

Over jou

Je combineert een stevige theoretische achtergrond met vooral veel praktijkervaring (minimaal 5 jaar), waarbij je tevens een aantal jaar ervaring hebt in een leidende rol binnen het HR werkveld. Je weet interne en externe strategische issues door te vertalen naar de dagelijkse praktijk en zoekt daarbij proactief de verbinding op met diverse afdelingen. Je bent dus communicatief zeer sterk en maakt makkelijk verbinding.

Je bent toegankelijk, hebt een duidelijke visie en deinst er niet voor terug om anderen uit te dagen en te prikkelen. Je brengt daarmee beweging, vernieuwing en behaalt je resultaten. Tot slot weet jij je vloeiend te bewegen in een dynamische scale-up omgeving, kun je flexibel zijn waar nodig, maar houd je solide koers met je team.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie in een groeiend bedrijf, waar je in een fijn team vanuit je kracht en kwaliteiten kunt werken en je bij kunt dragen aan een geweldige missie! 

Er ligt een eerste contract van 12 maanden voor je klaar bent. Als jij, wij én onze klanten blij met elkaar zijn, blijven we natuurlijk het liefste voor onbepaalde tijd samenwerken. Het salaris is marktconform en je kunt deelnemen aan onze pensioenvoorziening. Als extraatje krijg je ook korting op een Boerschappen Box en natuurlijk proef je elke dag heel veel lekkers, direct van de boer. Je werkt vanuit ons kantoor in Breda.
Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als HR Lead? Dan horen we graag van je!