Inpakker Logistiek

Solliciteer nu

Inpakker Logistiek

Bij Boerschappen zijn we per direct op zoek naar een Inpakker Logistiek om ons team te komen versterken.

Part-time (circa 12 uur per week) · Breda

Wat ga jij voor ons betekenen?

Kom werken bij Boerschappen als onze geweldige Inpakker Logistiek! Je wordt een belangrijk onderdeel van ons team en gaat aan de slag op verschillende inpakstations binnen ons bruisende bedrijf. Geen saaie 9-tot-5 baan, maar een afwisselende functie waar je elke dag weer voor verrassingen komt te staan! Je werktijden zijn op maandag van 09:30 tot 15:00 uur, dinsdag van 7:30 tot 11:00 uur en woensdag en donderdag van 8:00 uur tot 11:00 uur.

Voornamelijk ga je onze fantastische boxen inpakken die dezelfde dag nog naar onze klanten worden verstuurd. Dus stel je voor, je vult die dozen met de meest verse, lokale en gezonde producten - jouw bijdrage maakt klanten dolgelukkig!

Onze ideale match is een echte Bredase topper! Jij bent een vrolijke en enthousiaste collega die van aanpakken weet en altijd nauwkeurig te werk gaat en graag in teamverband werkt.

Gezonde voeding is helemaal jouw ding en je tilt zonder moeite volle kratten alsof het niks is. Koukleumen? Daar hebben wij geen tijd voor, want bij Boerschappen staan we nooit stil. Je gedijt zowel in teamverband als zelfstandig en ziet het als een voorrecht om onderdeel te zijn van ons dynamische en groeiende bedrijf.
Klinkt dit als muziek in je oren en ben jij beschikbaar op de genoemde werkdagen en tijden? Wacht dan niet langer en stuur ons snel een berichtje! Bij Boerschappen bieden we je een tijdelijk contract van 12 maanden aan, maar als jij laat zien wat je waard bent, zijn er mooie kansen voor verdere groei. Je wordt uiteraard beloond conform CAO én we zorgen dat je goed zit voor later met onze pensioenvoorziening.

Oh, en laten we de kers op de taart niet vergeten: je krijgt ook nog eens korting op een heerlijke Boerschappen Box!

Zin om de handen uit de mouwen te steken en ons gezellige team te komen versterken? Solliciteer vandaag nog en wie weet verwelkomen we jou binnenkort bij Boerschappen!