Junior Financial Controller

Solliciteer nu

Junior Financial Controller

Bij Boerschappen zijn we op zoek naar een Junior Financial Controller met een affiniteit voor ICT om ons team te komen versterken voor circa 32 uur per week.

Part-time · Breda

Over ons

Veel mensen kennen ons als de lekkerste boodschappenbox van Nederland. Dat komt omdat we elke ochtend kraakverse producten ophalen bij onze bijzondere kleinschalige boeren en deze dezelfde dag nog bezorgen bij onze klanten. Verpakt per type box, inclusief recepten, mooie verhalen van onze boeren en heel veel liefde van iedereen die eraan gewerkt heeft. We helpen onze boeren met een eerlijke prijs en onze klanten om gezond en lekker met het seizoen mee te koken. Boerschappen heeft een hele heldere missie: voeding die voedt, uit een keten die deugt.


Jouw Rol

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze Junior Financieel Controller met 1 tot 3 jaar ervaring. Je start op de financiële administratie en bij ons ga je je vaardigheden van financial control en business control verder ontwikkelen. Je zorgt voor de controle en verwerking van inkoopfacturen, bankmutaties en debiteurenbeheer. Nauwkeurigheid en het up-to-date houden van de administratie behoren tot jouw kerntaken. Daarnaast ben je constant pro actief bezig met het verbeteren van financiële & bedrijfs- processen en werk je samen met de andere teams.

Wie ben jij als persoon?

Ben jij naast nauwkeurig ook communicatief vaardig, kun je conceptueel denken, heb je affiniteit met prognoses maken en ben je bedreven in slimme ICT- of procesverbeteringen? Dan willen we jou in ons team! Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring als financieel administratief medewerker en hebt aantoonbare ervaring in financiële administratie. Affiniteit met ICT, procesverbetering en digitaliseringen spreken je natuurlijk ook aan. Nauwkeurigheid, probleemoplossend vermogen en snel schakelen zijn jouw sterke punten.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan willen we graag met jou kennismaken!


Wat bieden we jou in deze rol?

Wij bieden een contract van 12 maanden aan, met de mogelijkheid tot verlenging en uiteindelijk een vast contract bij uitstekende prestaties. Het salaris is in overleg en ligt ongeveer rond de 2850 euro bruto o.b.v. fulltime dienstverband, inclusief deelname aan onze pensioenvoorziening. Als extraatje krijg je korting op een Boerschappen Box. Bij voorkeur werk je vanuit Breda. Let op: we zijn niet geïnteresseerd in ZZP-samenwerkingen, omdat we trots zijn op ons hechte team!

Solliciteer

Ben jij enthousiast over deze uitdaging en klaar om bij te dragen aan het succes van Boerschappen? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons groeiende team!