Keukenprins(es)

Vacature gesloten

Keukenprins(es)

Bij Boerschappen zijn we op zoek naar een Keukenprins(es) om ons team te komen versterken.
Part-time · Breda

Over de rol

Bij Boerschappen zijn we op zoek naar een Keukenprins(es) die ons team komt versterken. In deze rol maak jij niet alleen je collega’s blij met een voedzame lunch maar ben jij ook verantwoordelijk voor het proef koken van onze recepten, wat dan weer onze klanten blij maakt. (ma t/m vr - circa 28 a 32 uur per week)

Als Keukenprins(es) krijg jij een belangrijke rol binnen ons bedrijf, je gaat namelijk de dagelijkse lunch verzorgen voor al je collega’s. Tevens ben jij verantwoordelijk voor het proefkoken van onze recepten, dankzij jouw feedback aan het culinaire team weten we zeker dat onze klanten ook blij worden! Je maakt jezelf hiermee een zeer gewaardeerde collega want liefde gaat bij Boerschappers door de maag, dat snap je!

Je bent misschien een solist in je functie maar je hebt vanuit jouw rol met iedereen van de organisatie contact! Jij zorgt dagelijks voor een lekkere voedzame lunch maar ook zorg jij voor een fijn en gastvrij pauzemoment waar iedereen weer even kan opladen. Op deze manier zorg jij voor blije en vitale medewerkers!

Hoe ziet jouw werkdag er ongeveer uit? De werktijden zijn uiteraard afgestemd op de openingstijden van de kantine, dus het is zeker geen standaard 9 tot 5 rooster. Maandag tot en met vrijdag start jij de dag om 09:00 uur, en begin je met het bereiden en klaarzetten van de lunch (m.u.v de donderdag). Onze lunch is in buffetvorm en bestaat vaak uit een divers aanbod van soep, smoothies, brood en beleg, salades en 1 a 2 (warme) schotels. Collega’s schrijven zich vooraf in op de intekenlijst, zo weet jij altijd hoeveel monden jij moet voeden (circa 16 a 30) en hier stem jij je menu planning op af. Jij zorgt dat om 12 uur de lunch klaar staat en je de keuken opgeruimd en schoon achter laat. Tevens behoren ook het afruimen, afwassen, schoonmaken en het halen van de boodschappen tot jouw taken.

Tussen de lunchwerkzaamheden door hou jij je bezig met het proef koken van onze recepten. Zoals je kunt lezen is donderdag een beetje een gekke dag, deze dag zul jij je namelijk van 9 tot 17 uur bezig houden met het proef koken van onze recepten, deze gerechten zullen vervolgens weer deel uitmaken van het lunchbuffet. De overige reguliere lunchtaken zullen op donderdag onderling worden verdeeld binnen het team, dan kun jij ook een keer aanschuiven 😉. Op vrijdag is het juist weer wat rustiger in de kantine en ben je lekker op tijd klaar. Deze dag maak je een lunch van de ‘’restjes’’ en heb je ruimte om de keuken weer strak en schoon te trekken.

Jij bent de eindverantwoordelijke voor de gehele keuken; zo heb jij het overzicht wat er op voorraad is, zorg jij voor overzicht en een opgeruimde koelkast en vriezer, ook bestellingen geef jij tijdig door. Bij het plannen van het lunchmenu vind jij het een leuke uitdaging om zoveel mogelijk onze eigen reststromen hierin te verwerken. Onwijs veel bloemkolen of pompoenen over? Jij laat je hierdoor niet uit het veld slaan, maar maakt er wat leuks en afwisselends van door de week heen! Jouw werkzaamheden zullen plaatsvinden op onze nieuwe locatie aan de Leursebaan 262 te Breda.

 

Over jou

Eten maakt jou blij, en dit deel jij graag met anderen. Niet alleen het proeven maar met name het bereiden van én het werken met mooie producten is wat jij het liefste doet. Jouw kookstijl kenmerkt zich als lekker en gezond. Vers, zonder suikers, onnodige e-nummers, heel erg passend bij waar Boerschappen voor staat dus! Je bent gastvrij en representatief. Jij zorgt naast de lunch ook voor een fijne uitnodigende én hygiënische kantine. Jij schiet niet in de stress wanneer er 30 mensen mee lunchen, daar draai jij echt je hand niet voor om, sterker nog jij krijgt er een kick van en tovert desnoods in een mum van tijd een extra schotel op het buffet. Een echte aanpakker dus, iemand die zijn handen graag uit de mouwen steekt en zijn weg feilloos in de keuken weet te vinden. Ervaring met catering en / of als zelfstandig werkend kok is een wens en ervaring met HACCP is een pré.

Verder ben je woonachtig in Breda of omgeving. Je bent organisatorisch sterk, gastvrij en ontzettend proactief. Tevens vind je het leuk om onderdeel te zijn van een groeiend en dynamisch bedrijf. Je bent circa 28 a 32 uur per week inzetbaar en in ieder geval beschikbaar van maandag tot en met vrijdag (richtlijn 09:00 tot 15:00). Ben jij dit? Mail ons dan snel want we maken graag kennis met je!

Wat bieden wij?

Er ligt een tijdelijk contract van 12 maanden voor je klaar. Als je een echte topper bent maken we daar natuurlijk graag een onbepaalde tijdscontract. Het salaris is marktconform. Daarnaast neem je deel aan de pensioenvoorziening die wij voor je hebben. Bovenop je salaris krijg je ook korting op een Boerschappen Box

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Keukenprins(es)? Dan horen we graag van je!

P.S. acquisitie wordt niet op prijs gesteld.