Stagair(e) Agro/Food&Business

Solliciteer nu

Stagiair(e) Agro/Food&Business

Bij Boerschappen zijn we op zoek naar een Stagair(e) Agro/Food&Business om ons team te komen versterken.

Full-time · Breda


We hebben een geweldige missie bij Boerschappen: voeding die voedt, uit een keten die deugt. En we willen dat nog veel meer mensen ons leren kennen. Jij kent ons vast al als de lekkerste boodschappenbox van Nederland. Elke ochtend halen we kraakverse producten op bij onze bijzondere kleinschalige boeren en bezorgen we ze dezelfde dag bij onze klanten. Onze boxen zitten boordevol heerlijke recepten, mooie verhalen van onze boeren en bovenal, heel veel liefde van iedereen die eraan gewerkt heeft. We steunen onze boeren met eerlijke prijzen en helpen onze klanten om gezond en smakelijk met het seizoen mee te koken.

Ter ondersteuning van ons leuke team zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons kan helpen bij het onboardingproces van potentieel nieuwe leveranciers.

Over de rol

Als stagiair(e) ‘’Onboarding Potentiële Leveranciers’’ speel je een belangrijke rol in het uitbreiden van ons netwerk van lokale boeren en producenten. Je ondersteunt het team bij het identificeren en benaderen van potentiële leveranciers en zorgt voor een gestroomlijnde onboardingervaring.

Je begint met onderzoek doen naar lokale boeren en producenten die passen bij ons concept van eerlijke en duurzame voedselvoorziening, daarna ga je je vooral bezighouden met het opstellen van criteria en vragenlijsten om de geschiktheid van potentiële leveranciers te beoordelen. Je voert gesprekken met potentiële leveranciers om hun bedrijfspraktijken en productaanbod te evalueren. Vervolgens beoordeel je de de haalbaarheid en compatibiliteit van potentiële leveranciers met ons bedrijfsconcept/visie. Op basis hiervan stel je hierbij duidelijke en overzichtelijke documentatie op om nieuwe leveranciers te onboarden. Tevens ondersteun je ons waar nodig, zo help je bijvoorbeeld in de ochtend bij het inpakken van de boxen of help je de afdeling inkoop bij het plaatsen van bestellingen.

Wie ben jij?

Wij zoeken een vrolijke collega die enthousiast, verantwoordelijk en proactief is. Je bent een student(e) aan de HAS Hogeschool of een soortgelijke opleiding en hebt affiniteit met duurzame landbouw, lokale voedselproductie en/of de voedselindustrie. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om effectief en doortastend te communiceren en relaties op te bouwen. Je bent zelfstandig en resultaatgericht. Tevens ben je analytisch ingesteld en ben je beschikbaar voor een stageperiode van minimaal 4 a 6 maanden, startend in september 2023.

Wat bieden wij jou?

We hebben een stagecontract voor je klaarliggen met een mooie stagevergoeding. Oh, en als extraatje krijg je korting op een Boerschappen Box! Én nog iets om naar uit te kijken: onze legendarische borrels.

Solliciteer

Dus ben jij iemand die graag deel wil uitmaken van ons jonge en informele team? Iemand die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar eigen inzet en ontwikkeling?

Solliciteer vandaag nog en wie weet verwelkomen we jou binnenkort bij Boerschappen!